Kiropraktorerne Højbro Plads

Click here to edit subtitle

Thomas Skytthe Jakobsen, kiropraktor og klinikejer

Uddannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth i 1997. Tager løbende efteruddannelse, specielt inden for idrætsskadebehandling og funktionel rehabilitering.


Medlem af Dansk Kiropraktor Forening og Dansk Idrætsmedicinsk Selskab. Kasserer i bestyrelsen for Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (DSKKB) i 6 år. Medlem af idrætskiropraktisk fokusgruppe under DSKKB siden 2009 og én af drivkræfterne bag kiropraktisk videreuddannelse inden for idrætskiropraktik.


Behandler akutte og kroniske problemstillinger i bevægeapparatet. Har rig erfaring med at diagnosticere og behandle håndleds- og ankel-/fodproblematikker. Underviser klienter med ryglidelser og funktionelle problemstillinger med fokus på stabilitets-, styrke-, smidigheds- og koordinationstræning.


Underviser unge i klatring.

 

Saskia Dobrot Pauls, kiropraktor

Uddannet cand.manu. fra Syddansk Universitet i 2008. Tager løbende efteruddannelse, især med fokus på behandling af børn. Medlem af Dansk Kiropraktor Forening.


Har erfaring fra klinikker og fra privathospital med fokus på tværfaglig rygudredning.

Stor interesse for behandling af gravide og børn, både spædbørn og større børn, da hendes erfaring er, at kiropraktorbehandlinger kan gøre stor forskel for denne patientgruppe – og ofte med få behandlinger.


Benytter manipulation, mobiliseringsteknikker, muskelbehandling og øvelsesinstruktion.

 

Anna Hallgard, kiropraktor

Uddannet cand.manu. fra Syddansk Universitet i 2002. Medlem af Dansk Kiropraktor Forening.


Behandler alle problemstillinger i bevægeapparatet og alle aldersgrupper med skader af både akut og kronisk karakter. Behandler også gravide.


Bruger primært diversified teknik til at behandle alle kroppens led. Bruger også activator, som er en blid behandlingsform, triggerpunktbehandling og muskelenergiteknikker. Tilbyder individuelle træningsprogrammer.


 

Anette Haargaard, massør

Uddannet fysiurgisk massør 2004. RAB-godkendt.


Erfaring fra tværfagligt sundhedscenter og samarbejde med kiropraktorer og fysioterapeuter. Andre kompetencer: Zoneterapi, kraniosakralterapi, sportsakupunktur. Studerer biopati/naturopati på Institut for Biologisk Medicin


Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.