Kiropraktorerne Højbro Plads

Click here to edit subtitle

Hvad er kiropraktik?

Hvad består et behandlingsforløb af?

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen
I Danmark er kiropraktoruddannelsen en 5-årig kandidatuddannelse. Efter endt uddannelse modtager kiropraktoren autorisation fra Sundhedsstyrelsen. For at arbejde som selvstændig kiropraktor skal kiropraktoren gennemføre en 1-årig turnusuddannelse i privat praksis.

Hvad laver en kiropraktor?
En kiropraktor er uddannet til at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet.


Specialuddannede i ledmanipulation

Kiropraktorer er specialuddannede til at behandle med ledmanipulation. Det er en meget effektiv teknik, hvor kiropraktoren korrigerer låsninger i et led med et hurtigt og præcist ryk. Behandlingen er skånsom og har til formål at genoprette normal ledfunktion og mindske smerter.


Vi benytter os desuden af en række andre teknikker, som samlet kaldes ledmobilisering. Disse behandlingsformer genopretter bevægeligheden i leddene ved brug af langsomme, blide og stræklignende teknikker.

Alle teknikker tilpasses den enkelte patient og lidelse.

Første besøg hos Kiropraktorerne Højbro Plads
Kiropraktoren starter med at danne sig overblik over din skadeshistorik. Herefter undersøger kiropraktoren området, hvor du har gener eller smerter. Hvis det findes relevant, foretages røntgenundersøgelse. På baggrund af din skadeshistorik og undersøgelsen stilles en diagnose - og en behandlingsplan udarbejdes og påbegyndes.

I et behandlingsforløb kan følgende indgå

  • Information og rådgivning
  • Kiropraktisk manipulationsbehandling
  • Mobiliseringsteknikker
  • Bløddelsbehandling
  • Øvelser/genoptræning
  • Forebyggelse

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.